Baba hálózsák, pizsama

Legnépszerűbb termékek

baba hálozsák kornyék legjobb pasia
Baba hálózsák - Legjobb pasi
Elérhető
Kód: 10417/68
 
3 990 Ft
Baba hálózsák
 
3 990 Ft
Baba hálózsák1
 
3 990 Ft
Baba hálózsák
Baba hálózsák- Anya, zöld
Raktáron
Kód: 6425/62
 
3 990 Ft
Baba és gyerek pizsama
 
3 900 Ft
Baba és gyerek pizsama angel
 
3 900 Ft
összesen 6 termék

Ár

3900 Ft3990 Ft
139003990

Márkák

Méret

Megjeleníthető tételek 6

Baba hálózsákok és pizsamák egy helyen széles választékban. A pihentető alváshoz elengedhetetlen egy kényelmes, puha, jó minőségű baba alvózsák vagy pizsama.

A baba érkezése előtt állsz? Mi segítünk felkészülni. Egy újszülött baba rengeteget alszik az első pár napban és hétben. Egy új világba érkezett, ahol minden idegen számára. Kis teste nagyon érzékeny a külső ingerekre, próbálj puha pamut anyagból készült pizsamát, hálózsákot esetleg rugdalózót adni gyermekedre. Pólyát is használhatsz, az újszülött babád a pocakodban hozzászokott a szűk helyhez, idegen és nyugtalanító lehet számára a tágas külvilág ahol még nem találja helyét.

Babád, gyermeked ideális alvási körülményeit neked kell megteremtened. Fontos tényező az anyagminőség. Pizsamáink és hálózsákjaink kiváló, piacvezető minőségű anyagból készültek.Hálózsákot már az első naptól fogva lehet használni, sőt így biztos lehetsz benne, hogy később sem utasítja majd el gyermeked. Hálózsák vagy takaró?A biztonság sem elhanyagolandó tényező. A hálózsák az egész éjszaka folyamán meleget nyújt, babád nem fog kitakarózni, és azon sem kell izgulnod, nem húzta-e éppen a fejére a takarót. Tehát egy kisbabának mindenképp a hálózsákot ajánlunk. Egy hálózsák kiválasztásakor ügyelned kell arra, hogy elég mozgásteret biztosítson babád számára. Ajánljuk a csepp formájúakat. Babahálózsákjaink cipzárral elöl záródnak, így könnyen belehelyezheted babádat.

Baba és gyerek pizsamáink 2 részből állnak. Egy hosszú ujjú felsőből és egy derékban gumírozott nadrágból. Ideális és kényelmes viselet a kisebbeknek és nagyobbaknak egyaránt.

A(z) Milinko.hu megtalálható a GLAMI.hu-n