Szállítás/Visszaküldés

Szállítási módok:

Az oldalon megjelenített termékek mindegyike elérhető és aktuálisan szerepel raktárkészletünkben. GLS futárszolgálattal a rendelés kézbesítési ideje a 11:00 óráig beérkezett rendelések esetén 1-2 munkanap. A 11:00 óra után beérkezett rendeléseket 2-3 munkanapon belül szállítjuk házhoz.

E-mailben értesítjük Önt, amikor a csomagja elkészült és elhagyta raktárunkat. Innen számítva 1, ritka esetekben 2 munkanapon belül veheti kézhez csomagját. A kézbesítés napján a futár sms-ben értesíti Önt a csomag érkezéséről.

Igény esetén a csomagot Magyar postával is fel tudjuk adni, aminek díja 2500 forint és csak előre fizetéssel lehetséges.Fizetési módok:


Barion online fizetéssel: A Barion Smart Gateway fizetőkapun bárki fizethet bankkártyával, egyszerűen bankkártya adatainak megadásával, nem szükséges előzetes regisztráció. Elfogadott bankkártyák: Mastercard vagy Maestro, Visa vagy Electron, Amex bankkártya.

A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

Utánvéttel:
Elfogadott készpénzes vagy bankkártyás fizetés.

Visszaküldés:
A rendelés kézhezvételétől számított 14 naptári napig van lehetősége élni az elállási joggal.
Elállási jogát kérjük jelezze az info@milinko.hu e-mail címen. Kérjük tárgyként tüntesse fel a nevét és a rendelése számát. A visszaküldéssel járó szállítási költségeket a vásárló viseli.
Csak abban az esetben tudjuk elfogadni elállási jogát, ha a visszaküldött áru új és nem tartalmaz semmilyen használati nyomot, valamint címkével rendelkezik.

 
A visszaküldés lehetőségei: 

Elallasi nyilatkozat (Letölthető)

1. GLS futárt küldünk a csomagért melynek díja 1200ft. E-mailben értesítsen minket elállási szándékáról. Kollégánk értesíti Önt a további lépésekről és arról hogy mikor veszi fel a futár a csomagot.
A csomagba helyezze be a kinyomtatott számlát, melyet elküldtünk Önnek e-mailben a csomag feladásának napján. A számla alján kérjük tüntesse fel számlaszámát, ahová a visszatérítendő összeget utaljuk, amiből levonásra kerül a visszaküldés díja 1200 forint.

2. A csomagot a Magyar Postán keresztül küldi vissza: Kérjük a csomagolja be a visszaküldeni kívánt terméket. A csomagba helyezze be a kinyomtatott számlát, melyet elküldtünk Önnek e-mailben a csomag feladásának napján. A számla alján kérjük tüntesse fel számlaszámát, ahová a visszatérítendő összeget utaljuk.
A csomagot küldje a következő címre:
MILINKO S.R.O.
94301 Štúrovo-Párkány, Sládkovičova 6, Szlovákia

 

 

A(z) Milinko.hu megtalálható a GLAMI.hu-n