Alkalmi baba ruha

Legnépszerűbb termékek

Karácsonyi kislány ruhácska- Ünnep
 
5 690 Ft
3részes elegáns fiús babaruha szett
 
7 990 Ft
Karácsonyi kislány ruhácska- Csendes éj
 
10 590 Ft
vianočné oblečenie pre bábätká1,.
 
10 190 Ft
3részes babaruha szett- Elegáns divat, világoskék
 
7 590 Ft
3részes babaruha szett- Elegáns divat,
 
7 590 Ft
összesen 22 termék

Ár

4390 Ft11490 Ft
1439011490

Márkák

Megjeleníthető tételek 22
3részes elegáns babaruha szett- Divat
+ több
Kód: 3523MN
3részes elegáns babaruha szett- Elegant
+ több
Kód: 16166/80

Öltöztesd kislányodat és kisfiadat alkalmi ruhába a Milinkotól. 
Kijelenthetjük, hogy az elegáns ruha egy olyan ruha, amely elengededtlen nemcsak a te, de a babád gardróbjából sem. Elegáns, alkalmi babaruhák keresztelőre, esküvőre, de találsz nálunk elegáns gyerek- és babaruhát ballagásra, évnyitóra is.
Elegáns ruhából elég egy két darab, lényeg, hogy ha szükség van rá, akkor legyen mit adnunk gyermekünkre. Igyekszünk mindig beszerezni egy lányos és egy fiús babaruha szettet keresztelőre. 
Baba öltönyök kisfiúknak, a legkisebbeknek. Ezek a szettek tartalmaznak egy baba öltönyt vagy mellényt, nadrágot, baba inget és egy baba nyakkendőt vagy csokornyakkendőt. A szettek alkalmasak keresztelőre, esküvőre, ünnepélyekre.
A lányos elegáns ruhák közül vannak nagyon elegáns, esküvői ruháink, da vannak finom pamut anyagból készült derékban húzott kislány ruháink amelyek alkalmasak egy családi összejövetelkor, ünnepélyekkor. 
Amikor babaruhát választunk gyermekünknek sosem szabad figyelmen kívül hagyni az anyagminőséget. Nincs ez másként az elegáns babaruha szetteknél sem. Mi felnőttek képesek vagyunk egy kényelmetlenebb ruhadarabot is elviselni az esztétikumért cserébe, viszont amikor elegáns ruhát választunk gyermekünkre kompromisszumot is kell kötnünk. A kényelemnek is nagyon fontos szerepe van. Vásárlóinknak mindig azt ajánljuk, próbáljanak finomabb pamut anyakból szettet választani, vagy egy olyan anyagot amely érintésre finom, nem folytja le gyermekünk, babánk bőrét, hogy jól érezze magát benne. 
Bármi kérdése, kérése akad, mi szívesen segítünk, forduljon hozzánk bizalommal az info@milinko.hu e-mail címen. 

A(z) Milinko.hu megtalálható a GLAMI.hu-n