Bemutatkozás

Bemutatkozás

Rólam, rólunk :)

 

Szia kedves olvasó.

Szeretném bemutatni a családunkat neked :)
 Mindig is érdekelt, hogy egy adott vállalkozás, weboldal, üzlet vajon hogy indult el, ki üzemelteti, miért pont ezzel foglalkozik,.....bízom benne, hogy téged is érdekel és örömmel fogadod az irományom, és talán további tartalmakra is kíváncsi leszel tőlem.
Tehát, bemutatom neked, hogy ki is áll a Milinko weboldal mögött.

A nevem Orsi és férjemmel már a kapcsolatunk kezdete óta együtt dolgozunk a mi kis babaruha vállalkozásunkon.

Képzeld, az ötlet tőle származik. Tíz éve működteti szívvel lélekkel a mi babaruha webshopunkat. Rengeteget dolgozik, de igyekszik velünk is sok időt tölteni. Gondoltátok volna, hogy egy 25 éves srác úgy dönt, hogy ő babaruhát szeretne árulni?
Engem is meglepett.


15 hónapja sz
ületett meg a kislányunk Léna. Talán ő az, aki a legjobban inspirált abban, hogy blogírásba kezdjek és ezzel segítsek más anyukáknak a tapasztalataimmal.
Én nagy előnnyel indultam, mivel van egy 12 évvel fiatalabb húgom, akin az anyuka szerep minden csínját-bínját elsajátíthattam,  a legközelebbi barátnőm kislánya pedig Léna előtt 9 hónappal született. Mindig volt kihez forduljak, ha bármi kérdésem volt. És valljuk be, egy újdonsült anyuka rengeteget aggódik.

A babaruha vásárlás, talán az egyetlen olyan dolog volt amiben friss anyukaként kiismertem magam. És nem is kellett messzire mennem. Elég volt beülnöm az autóba és a raktárban annyit válogathattam, amennyit csak szerettem volna.

Amikor még terhes voltam, el sem tudtam képzelni, milyen lesz ha végre itt lesz velünk. Itt lesz velünk a mi kicsi lányunk. Az első dolog amire nagy igényt fektettem a hazahozós újszülött ruha volt. Mivel Léna is ,,Covid baba,, volt, ezért minden nagyszülő a hazajövetelünk napján látta először élőben. ,,Csinosnak kell lennie,,-tervezgettem. Persze azzal nem számoltam, hogy az egy óráig tartó hazaúton az én két napos gyönyörűségem úgy összekakilja magát, hogy egy hétig azon fogok pánikolni, hogy a kakiban elmerült köldökcsonknak nem esett-e baja.
Tehát az első tippem:
Több újszülött ruhával készülj, az egyik legfontosabb darab a baba body- amiből mi képesek voltunk egy nap alatt akár 4-5 darabot is elpusztítani.
Amiből szintén rengeteget használtunk az a textil pelenka volt. A szoptatás nekem a legszebb de egyben legfájdalmasabb része volt ennek a hihetetlen álomnak amibe hirtelen belecsöppentünk. Kislány korom óta arra vágytam, hogy egyszer én is anyuka legyek.
Az anyaságig vezető út nem volt a legkönnyebb, felfoghatatlan érzés volt, hogy IGEN én is anyuka lettem. És ez a gyönyörű kislány tényleg az enyém, és belőlem táplálkozik, és nem lesz semmi baj. Talán minden anyuka ennyit izgul mint én? Vagy velem van a baj? Ezeregy kérdésem volt, és azt hiszem nem túlzok, ha azt mondom hogy akár napi tízszer is elsírtam magam. Ha nem volt semmi amin izgulnom kellett volna, akkor azon sírtam, hogy mennyire tökéletes a mi kis hercegnőnk.
A textil pelenkára visszatérve, talán több fogyott mint a baba bodyból. Rengeteg tejem volt, lépten nyomon elkezdett folyni. Hát erre nem számítottam. El is küldtem Ferit, hogy hozzon még párat a raktárból mert lassan elárasztom a házat.
Ha nincs lehetőséged a szoptatásra akkor is nagyon jól jön a pelenka a cumisüvegből való etetésnél, büfiztetésnél, alátétként. Én a babakocsinkat is mindig kibéleltem egy pelussal, vagy ha a nagyszülőkhöz látogattunk a kanapéra leterítettem és csak azután fektettem le Lénát. 

Ha szívesen olvasnál az első éjszakánkról otthon, nem kell sokat várnod. Találkozunk jövő héten :)

A(z) Milinko.hu megtalálható a GLAMI.hu-n